Mireia Aixalà rep el Premi Butaca per «Amèrica»

Mireia-Aixalà_Nova-Actors

Mireia Aixalà rep el Premi Butaca per «Amèrica»

La Mireia Aixalà rep el Premi Butaca a millor actriu de repartiment per “Amèrica”

Ahir es van lliurar els XXIX Premis Butaca de Teatre de Catalunya i la Mireia Aixalà es va endur el premi a millor actriu de repartiment per l’obra de teatre “Amèrica”.

“Amèrica”, de Sergi Pompermayer i dirigida per Júlio Manrique, es podrà veure de nou a La Villarroel del proper 6 de desembre al 7 de gener de 2024, la Mireia interpreta la Cristina.

L’obra ens parla d’una familia de l’alta burgesia barcelonesa, que l’onze de setembre de 2021 rep una inesperada visita que revelarà el secret més terrible de la historia familiar. Una visita que provocarà un viatge per tres segles i tres continents que han marcat la historia de la nostra casa. Una visita que farà que res no torni a ser igual.

 

Mireia Aixalà recibe el Premio Butaca a mejor actriz de reparto por “Amèrica”

Ayer se entragron los XXIX Premis Butaca de Teatre de Catalunya y Mireia Aixalà se llevó el premio a mejor actriz de reparto por la obra de teatro “Amèrica”.

“Amèrica”, de Sergi Pompermayer y dirigida por Júlio Manrique, se podrá ver de nuevo en La Villarroel del próximo 6 de diciembre al 7 de enero de 2024, Mireia interpreta a Cristina.

El once de septiembre de 2021, una importante familia de la alta burguesía barcelonesa recibe una visita inesperada que revelará el secreto más terrible de la historia familiar. Una visita que provocará un viaje por tres siglos y tres continentes que han marcado la historia de nuestra casa. Una visita que hará que nada vuelva a ser igual.