Pablo Macho, Emma Arquillué i Carles Cruces a “Buga Buga”, la nova sèrie de TV3

Pablo Macho, Emma Arquillué i Carles Cruces Nova Actors Buga Buga TV3

Pablo Macho, Emma Arquillué i Carles Cruces a “Buga Buga”, la nova sèrie de TV3

Pablo Macho, Emma Arquillué i Carles Cruces a “Buga Buga”, la nova sèrie de TV3

Ja s’ha estrenat la nova sèrie de TV3 “Buga Buga”, una sèrie única que explica diferents històries des de la bugaderia i on participen els nostres actors Carles Cruces, Emma Arquillué i Pablo Macho.

Secrets, sexe, ruptures, amor… són alguns dels temes que es tracten a la sèrie que alterna la comèdia, el drama i el gènere romàntic, com podem veure al tràiler de la sèrie. Les directores, Alba Simón i Ana Millán, han fet de les bugaderies el nexe que uneix els personatges i, des d’un lloc tant quotidià, s’expliquen les diferents realitats de la gent de la ciutat. Qualsevol cosa és possible mentre esperes que es renti la roba!

La sèrie, produïda per Aguacate & Calabaza Films, té 6 episodis de 20 minuts que s’emeten els dilluns a TV3 a les 22:05h. Per més informació, consulteu la pàgina web de Buga Buga.

Pablo Macho, Emma Arquillué y Carles Cruces en “Buga Buga”, la nueva serie de TV3

Ya se ha estrenado la nueva serie de TV3 “Buga Buga”, una serie única que explica diferentes historias des de las lavanderías y donde participan nuestros actores Carles Cruces, Emma Arquillué y Pablo Macho.

Secretos, sexo, rupturas, amor… son algunos de los temas que se tratan en la serie que alterna la comedia, el drama y el género romántico, como podemos ver en el tráiler de la serie. Las directoras, Alba Simón y Ana Millán, han hecho de las lavanderías el nexo que une a los personajes y, des de un lugar tan cuotidiano, se explican las diferentes realidades de la gente de la ciudad. ¡Cualquier cosa es posible mientras esperas a que se lave la ropa!

La serie, producida por Aguacate & Calabaza Films, tiene 6 episodios de 20 minutos que se emitirán los lunes en TV3 a las 22:05h. Para más información, consultad la página web de Buga Buga.