Pablo Macho en la película «Esperando a Dalí»

Pablo Macho Nova Actors

Pablo Macho en la película «Esperando a Dalí»

Estrena de “Esperando a Dalí” amb Pablo Macho

Ahir vam assistir a l’estrena de “Esperando a Dalí” on participa el nostre representat Pablo Macho.

La pel·lícula relata la història de dos germans, Fernando i Alberto. Cuiners del millor restaurant francès de Barcelona, fugen a Cadaqués a causa de les implicacions polítiques d’un d’ells. Una vegada allí, quedaran atrapats per l’ambient màgic de Cadaqués regit per Dalí. Jules, el propietari del Surreal, un “xiringuito” de platja, els contracta com a rentaplats i els farà compartir la seva obsessió per Salvador Dalí.

“Esperando a Dalí” està dirigida per David Pujol, que amb aquest fil fa el salt a la ficció després d’una llarga trajectòria de documentals.

Estreno de “Esperando a Dalí” con Pablo Macho

Ayer asistimos al estreno de “Esperando a Dalí” donde participa nuestro representado Pablo Macho.

La pel·lícula relata la historia de dos hermanos, Fernando y Alberto. Cocineros del mejor restaurante francés de Barcelona, huyen a Cadaqués debido a las implicaciones políticas de uno de ellos. Una vez allí, quedarán atrapados por el ambiente mágico de Cadaqués regido por Dalí. Jules, el propietario del Surreal, un chiringuito de playa, los contrata como friegaplatos y les hará compartir su obsesión por Salvador Dalí.

“Esperando a Dalí” esta dirigida por David Pujol, que con este film hace un salto a la ficción después de una larga trayectoria de documentales.