Preestrena de «Quico Sabaté: Sense destí» dins el Festival BCN Film Fest

Manel Sans Marc Soler Quico Sabaté_NovaActors

Preestrena de «Quico Sabaté: Sense destí» dins el Festival BCN Film Fest

El BCN Film Fest preestrena “Quico Sabaté: sense destí” amb Manel Sans i Marc Soler

El BCN Film Fest ha preestrenat la pel·lícula “Quico Sabaté: sense destí”, on han participat els nostres representats Manel Sans i Marc Soler, dirigida per Sílvia Quer i coproduïda per TV3, on més endavant es podrà gaudir del film.

Segons confirma la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals a una notícia, “La pel·lícula narra les últimes hores de Quico Sabaté, l’últim guerriller antifranquista que el 1959, quan ja s’havia abandonat la lluita armada, va decidir emprendre una perillosa incursió a Espanya amb quatre companys més, travessant rius i muntanyes i perseguits per un regiment de la Guàrdia Civil en un «tour de force» trepidant”.

La pel·lícula ha estat presentada pels productors principals, la directora Sílvia Quer, i Manel Sans entre altres actors. Posteriorment a la seva projecció, hi ha hagut un Q&A moderat per la directora del Festival, Conxita Casanovas.

El BCN Film Fest preestrena “Quico Sabaté: sense destí” con Manel Sans i Marc Soler

El BCN Film Fest preestrena la película “Quico Sabaté: sense destí”, donde han participado nuestros representados Manel Sans i Marc Soler, dirigida por Sílvia Quer i coproducida por TV3, donde más adelante se podrá disfrutar del film.

Según confirma la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals en una notícia, “La película narra las últimas horas de Quico Sabaté, el último guerrillero antifranquista que el 1959, cuando ya se había abandonado la lucha armada, decidió emprender una peligrosa incursión en España con cuatro compañeros más, atravesando ríos y montañas y perseguidos por un regimiento de la Guardia Civil en un «tour de fuerzo» trepidante”.

La película ha sido presentada por los productores principales, la directora Sílvia Quer, y Manel Sans entre otros actores. Posteriormente a su proyección, ha tenido lugar un Q&A moderado por la directora del Festival, Conxita Casanovas.