«Unicorns» s’estrena al cinema

Sonia Ninyerola_Nova Actors_Unicornios

«Unicorns» s’estrena al cinema

Estrena d'»Unicorns» als cinemes

El dia 30 de juny s’estrena als cinemes la pel.lícula “Unicorns” en la que ha participat la Sònia Ninyerola i l’ Emma Arquillué.

Dirigida per l’Alex Lora i protagonitzada per la Greta Fernandez, “Unicorns” ens parla de la vida que té la Isa, una noia intel.ligent, guapa i segura de sí mateixa. És feminista, poliamorosa i està molt pendent de les xarxes socials. El Guillem li proposa ser una parella monògama i és aleshores quan els dubtes i la falta de decisió li fan trontollar el seu món d’aparences i comoditats, mostrant-nos les seves contradiccions.

Estreno de «Unicornios» en cines

El día 30 de junio se estrena en cines la película “Unicornios” en la que han participado nuestras representadas Sònia Ninyerola y Emma Arquillué.

Dirigida por Alex Lora y protagonizada por Greta Fernandez, “Unicornios” nos habla de la vida de Isa, una chica inteligente, guapa y segura de sí misma. Es feminista, poliamorosa y está muy pendiente de las redes sociales. Guillem le propone ser pareja monógama y es entonces cuando las dudas y la falta de decisión le hacen tambalear su mundo de apariencias y comodidades, mostrando sus contradicciones.