«Asfalt» arriba a som3Cat amb el David Bagés

David Bagés_Nova Actors

«Asfalt» arriba a som3Cat amb el David Bagés

«Asfalt» arriba a Som3Cat amb el David Bagés.

Ja està disponible “Asfalt«, la nova sèrie de ficció produïda per Goroka (Crims) i LastorMedia (Suro, Creatura). S’estrena aquest 20 de març a la plataforma de TV3 i la trama es desenvolupa íntegrament a interior d’un vehicle.

Cadascun dels 6 capítols narra una historia independent amb una durada d’entre 15 i 20 minuts. Una d’elles està protagonitzada pel nostre representant David Bagès, però també compta amb noms com el de la  Yolanda Sey, la Claudia Malagelada o el Jaume Madaula, entre d’altres.

No et pots perdre aquesta interessant aposta que converteix el cotxe en un escenari ideal per explicar històries que s’endinsaran i exploren els racons més sorprenents, foscos o, fins i tot, ridículs de l’ànima humana.

“Asfalt” llega a Som3Cat con David Bagés.

Ya está disponible “Asfalt«, la nueva serie de ficción producida por Goroka (Crims) i LastorMedia (SuroCreatura). La serie se ha estrenado este 20 de marzo en la plataforma de TV3 y la trama se desarrolla íntegramente en el interior de un vehículo.

Cada uno de los 6 capítulos narra una historia independiente con una duración de entre 15 y 20 minutos. Una de ellas está protagonizada por nuestro representado David Bagès,  pero también cuenta con nombres destacados como Yolanda Sey, Claudia Malagelada o Jaume Madaula, entre otros.

No te puedes perder esta interesante y particular apuesta que convierte el coche en un escenario ideal para contar historias que se adentran y exploran los rincones más sorprendentes, oscuros o, incluso, ridículos del alma humana.