Marc Soler y Nat Fuertes en «La Academia»

Marc Soler_La Academia_Nova Actors

Marc Soler y Nat Fuertes en «La Academia»

El Marc Soler i el Nat Fuertes estrenen “L’Acadèmia”

El proper dilluns 1 d’abril, TV3 i Amazon Prime Video estrenaran “L’Acadèmia”, una nova sèrie en coproducció amb Sony Pictures i Brutal Media que retrata la vida de dos grups de joves jugadors  i jugadores de futbol d’èlit que s’entrenen per arribar a ser grans estrelles.

En Marc Soler interpreta un dels líders de l’equip masculí en aquesta aposta de vuit capítols que busca explorar algunes realitats del món de l’esport com poden ser el masclisme, la discriminació de gènere,  l’homofòbia o la competitivitat extrema, alhora que reflexiona sobre la joventut i les relacions humanes.

La sèrie compta també amb la participació del Nat Fuertes juntament amb coneguts actors del panorama català. 

Marc Soler Y Nat Fuertes estrenan «La Academia»

El próximo lunes 1 de abril, TV3 y Amazon Prime Video estrenarán “La Academia”, una nueva serie en coproducción con Sony Pictures y Brutal Media que retrata la vida de dos grupos de jóvenes jugadores y jugadoras de fútbol de élite que se entrenan para llegar a ser grandes estrellas.

Marc Soler interpreta a uno de los líderes del equipo masculino en esta apuesta de ocho capítulos que busca explorar algunas realidades del mundo del deporte como pueden ser el machismo, la discriminación de género, la homofobia o la competitividad extrema, a la vez que reflexiona sobre la juventud y las relaciones humanas.

La serie cuenta también con la participación de Nat Fuertes junto a conocidos actores del panorama catalán.