«Creatura» amb la Mila Borràs als cinemes

Mila Borras_Creatura_Nova Actors

«Creatura» amb la Mila Borràs als cinemes

«Creatura» protagonitzada per la Mila Borràs ja és als cinemes.

La pel.lícula Creatura protagonitzada per la Mila Borràs juntament amb l’Elena Martín i la Clàudia Dalmau, s’estrenarà a la Quinzena de Realitzadors de Cannes, festival paral.lel a la secció oficial que tindrà lloc entre el 17 i el 26 de maig.

L’Elena Martín és també la directora i guionista de l’obra i totes tres actrius interpreten la protagonista en diferents etapes de la seva vida: als 5 anys, als 15 i als 35 anys. El repartiment el completen l’Oriol Pla, l’Àlex Brendemühl i la Clara Segura.

El film és un drama ambientat a la Costa Brava, que ha estat rodat en català, amb el guió de la cineasta Elena Martín junt amb la Clara Roquet, ens explica el despertar sexual d’una dona.

«Creatura» protagonizada por Mila Borràs ya está en los cines.

La película Creatura protagonizada por Mila Borràs junto a Elena Martín y Clàudia Dalmau, se estrenarà en la Quincena de Ralizadores de Cannes, festival paralelo a la sección oficial que se llevarà a cabo entre el 17 y el 26 de mayo.

Elena Martín es también la directora y guionista de la obra y las tres actrices interpretan la protagonista en distintes etapas de su vida: a los 5 años, a los 15 y a los 35 años. El Reparto lo completan Oriol Pla, Àlex Brendemühl y Clara Segura.

El filme es un drama ambientado en la Costa Brava, ha estado rodado en catalán y el guión es de la misma cineasta Elena Martín junto a Clara Roquet, que nos narra el despertar sexual de una mujer.