DAVID BAGÉS I Emma Arquillué A «L’ULTIMA NIT DEL KARAOKE» la sèrie QUE ESTRENA TV3

David Bagés Nova Actors

DAVID BAGÉS I Emma Arquillué A «L’ULTIMA NIT DEL KARAOKE» la sèrie QUE ESTRENA TV3

El David Bagés interpreta un dels personatges principals de la nova sèrie de ficció catalana «L’última nit del karaoke» en la que també podrem veure l’Emma Arquillué.

A partir de dilluns 18 podrem veure el David Bagés interpretant el Paco a la nova serie de TV3 “L’última nit del karaoke”

El David Bagés serà el Paco, marit de la Glòria i pare del Gerard. És inspector dels Mossos i sap intimidar i imposar-se. És molt divertit i un líder nat. Està preparant en secret una gran festa d’aniversari per a la seva dona. Durant l’organització pot ser que hagi comès alguna relliscada.

La sèrie és una creació de Pedro B. Abreu, en col·laboració amb Zebina Guerra i Carlos Franco; amb direcció de Pedro B. Abreu, Serapi Soler i Oriol Pérez, i amb guió de Pedro B. Abreu, Zebina Guerra, Carlos Franco, Carmen Marfà i Dani Amor.

«L’última nit del karaoke» és una ficció de TV3, produïda per El Terrat (The Mediapro Studio) i amb la col·laboració del Departament de Cultura de la Generalitat.

————————————

David Bagés interpreta uno de los personajes de la nueva serie de ficción catalana “L’última nit del karaoke” en la que también podremos ver a Emma Arquillué.

A partir del lunes 18 podremos ver a David Bagés interpretando a Paco en la nueva serie de TV3 “L’última nit del karaoke”

David Bagés darà vida a Paco, marido de Gloria y padre de Gerard. Es inspector de los Mossos y sabe intimidar e imponerse. Es muy divertido y un líder nato. Está preparando en secreto una gran fiesta de cumpleaños a su mujer. Durante la organización puede que haya cometido algun resbalón.

La serie es una creación de Pedro B. Abreu, en colaboración con Zebina Guerra y Carlos Franco; bajo la dirección de Pedro B. Abreu, Serapi Soler y Oriol Pérez, y con guion de Pedro B. Abreu, Zebina Guerra, Carlos Franco, Carmen Marfà y Dani Amor.

«L’última nit del karaoke» és una ficción de TV3, producida por El Terrat (The Mediapro Studio) y con la colaboración del Departament de Cultura de la Generalitat.