Estrena de Cucut! al Festival de Màlaga i a TV3

David Bagés_Marc Soler_Nova Actors_Cucut!

Estrena de Cucut! al Festival de Màlaga i a TV3

Estrena de “Cucut!” al Festival de Màlaga i a TV3

La sèrie “Cucut!”, on participen els nostres representats David Bagés, Marc Soler, Carme Capdet i Mar Pawlowsky, s’estrenarà al Festival de Màlaga i el dilluns 28 de març a TV3.

La història parteix de la pel·lícula «La vida sense la Sara Amat«, dirigida per Laura Jou i produïda per Isona Passola. És una sèrie de cinc capítols que barreja suspens, thriller i amor, amb un rerefons tràgic.

Ja es pot veure el tràiler de la primera sèrie produïda per Massa d’Or Produccions, juntament amb TV3 i la Xarxa de Comunicació Local.

 

Estreno de “Cucut!” en el Festival de Málaga y en TV3

La serie “Cucut!”, donde participan nuestros representados David Bagés, Marc Soler, Carme Capdet y Mar Pawlosky, se esrenará en el Festival de Málaga y el 28 de marzo en TV3.

La historia parte de la película “La vida sense la Sara Amat”, dirigida por Laura Jou y producida por Isona Passola. Es una serie de cinco capítulos que mezcla suspense, thriller y amor, con un fondo trágico.

Ya se puede ver el tráiler de la primera serie producida por Massa d’Or Produccions, juntamente con TV3 y la Xarxa de Comunicació Local.