Marc Soler protagonista de «NUDES» en 3Cat

Marc Soler protagonista de «NUDES» en 3Cat

El Marc Soler protagonitza “NUDES”, la nova miniserie de 3Cat

La plataforma a 3Cat ha estrenat “NUDES” produïda per Vértigo Films i ESCAC Studio. Una miniserie de 9 capítols que tracta sobre les conseqüències personals i legals de compartir un un per internet. 

“NUDES” explica les històries de tres menors que busquen recuperar el control de les seves vides després de la filtració d’imatges de nus per xarxes socials. L’Àlex, interpretat pel Marc Soler, dirigit pel Carlos Villafaina, és un d’ells. La serie aborda de manera crua i realista els perills de la violencia digital i el mal us de les noves tecnologies, destacant les seves greus conseqüències.

Marc Soler protagoniza «NUDES», la nueva miniserie de 3Cat

La plataforma 3Cat estrena “NUDES” el jueves 30 de mayo, producida por Vértigo Films y ESCAC Studio. Una miniserie de 9 capítulos que trata sobre las consecuencias personales y legales de compartir un desnudo por Internet.

«NUDES» cuenta las historias de tres menores que buscan recuperar el control de sus vidas tras la filtración de imágenes de desnudos por redes sociales. Àlex, interpretado por Marc Soler, dirigido por Carlos Villafaina, es uno de ellos. La serie aborda de manera cruda y realista los peligros de la violencia digital y el mal uso de las nuevas tecnologías, destacando sus graves consecuencias.