Mireia Aixalà nominada a Mejor Actriz en los Premios Max

Mireia Aixalà finalista Premios Max

Mireia Aixalà nominada a Mejor Actriz en los Premios Max

Mireia Aixalà nominada a Millor Actriu als Premios Max

La nostra representada Mireia Aixalà està nominada a Millor Actriu a la XXIV edició dels Premios Max per la seva interpretació a “Les tres germanes”.

Mireia Aixalà interpreta a la Natàlia, cunyada de les tres germanes protagonistes de l’obra de teatre. L’obra explica la història de tres germanes i un germà en la vida insatisfeta i decadent de les classes privilegiades en la Rússia rural i Moscou és el principal element simbòlic de la peça, tal com descriu el Teatre Lliure i com es pot veure al tràiler.

El lliurament dels Premios Max 2021 tindrà lloc al Teatro Arriaga de Bilbao el 4 d’octubre i comptarà amb la direcció de Calitxo Bieito. Les altres actrius amb qui Mireia Aixalà competeix a la categoria de Millor Actriu són Carolina Yuste per “Prostitución” i Fernanda Orazi per “Los días felices”. El mateix Comitè Organitzador dels premis anuncià aquest juny que el reconeixement Premio Max de Honor 2021 seria per l’actriu Gemma Cuervo.

 

Mireia Aixalà nominada a Mejor Actriz en los Premios Max

Nuestra representada Mireia Aixalà está nominada a Mejor Actriz en la XXIV edición de los Premios Max por su interpretación en “Les tres germanes”.

Mireia Aixalà interpreta a Natàlia, cuñada de las tres hermanas protagonistas de la obra de teatro. La obra explica la historia de tres hermanas y un hermano en la vida insatisfecha y decadente de las clases privilegiadas en la Rusia rural y Moscú es el principal elemento simbólico de la pieza, tal como describe el Teatre Lliure y como se puede ver en el tráiler.

La entrega de los Premios Max 2021 tendrá lugar en el Teatro Arriaga de Bilbao el 4 de octubre y contará con la dirección de Calitxo Bieito. Las tres actrices con quien Mireia Aixalà compite en la categoría de Mejor Actriz son Carolina Yuste por “Prostitución” y Fernanda Orazi por “Los días felices”. El mismo Comité Organizador de los premios anuncio este junio que el reconocimiento Premio Max de Honor 2021 seria para la actriz Gemma Cuervo.