REPRESENTATS DE NOVA ACTORS PARTICIPEN AL RODATGE DE LA NOVA SÈRIE DE FICCIÓ «CUCUT»

David Bagés i Marc Soler Nova Actors CUCUT

REPRESENTATS DE NOVA ACTORS PARTICIPEN AL RODATGE DE LA NOVA SÈRIE DE FICCIÓ «CUCUT»

CAT

David BagésMarc Soler, Carme Capdet i Mar Pawlowsky participen des de fa unes setmanes al rodatge de “Cucut”, dirigits per Laura Jou i Fernando Trullols.

La sèrie és una coproducció de Massa d’Or Produccions i Ja Som Dos Produccions en col·laboració amb Televisió de Catalunya i la XAL, i amb la participació del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya. Pren com a punt de partida la pel.lícula “La vida sense la Sara Amat”. Una sèrie que barreja el suspens, el thriller i l’amor, però amb un rerefons d’allò més tràgic. Hi podrem veure els nostres actors representats David Bagés i Marc Soler, i les nostres actrius representades Carme Capdet i Mar Pawlowsky. El rodatge que s’està duent a terme a diferents punts de Catalunya, té previst finalitzar a mitjans de juny.

ESP

David Bagés, Marc SolerCarme Capdet y Mar Pawlowsky participan desde hace una semanas en el rodaje de “Cucut”, dirigidos por Laura Jou y Fernando Trullols.

La serie es una coproducción de Massa d’Or Produccions y Ja Som Dos Produccions en colaboración con Televisió de Catalunya y la XAL, y con la participación del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya. Toma como punto de partida la pel·lícula “La vida sense la Sara Amat”. Una serie que mezcla el suspense, el thriller y el amor, pero con un trasfondo trágico. Podremos ver a nuestros actores representados David Bagés y Marc Soler, y a nuestras actrices representadas Carme Capdet y Mar Pawlowsky. El rodaje que tiene lugar en diferentes puntos de Cataluña, está previsto que finalice a mediados de junio.