«Unicorns» al Festival de Màlaga

SoniaNinyerola_Unicornios_Nova Actors

«Unicorns» al Festival de Màlaga

«Unicorns» al Festival de Màlaga

Ahir es va estrenar al Festival de Màlaga la pel.lícula “Unicorns” en la que han participat la Sònia Ninyerola i l’ Emma Arquillué.

Dirigida per l’Alex Lora i protagonitzada per la Greta Fernandez, “Unicorns” ens parla de la vida que té la Isa, una noia intel.ligent, guapa i segura de sí mateixa. És feminista, poliamorosa i està molt pendent de les xarxes socials. El Guillem li proposa ser una parella monògama i és aleshores quan els dubtes i la falta de decisió li fan trontollar el seu món d’aparences i comoditats, mostrant-nos les seves contradiccions.

«Unicornios» en el Festival de Málaga

Ayer se estrenó en el Festival de Málaga la película “Unicornios” en la que han participado nuestras representadas Sònia Ninyerola y Emma Arquillué.

Dirigida por Alex Lora y protagonizada por Greta Fernandez, “Unicornios” nos habla de la vida de Isa, una chica inteligente, guapa y segura de sí misma. Es feminista, poliamorosa y está muy pendiente de las redes sociales. Guillem le propone ser pareja monógama y es entonces cuando las dudas y la falta de decisión le hacen tambalear su mundo de apariencias y comodidades, mostrando sus contradicciones.