Estrena del musical “Bye bye, monstre” amb el Marc Soler

Marc Soler Nova Actors Bye Bye Monstre Dagoll Dagom Teatre Poliorama

Estrena del musical “Bye bye, monstre” amb el Marc Soler

Estrena del musical “Bye bye, monstre” amb el Marc Soler

El 6 de novembre es va estrenar “Bye bye, monstre” al Teatre Poliorama, el primer musical familiar que produeix Dagoll Dagom i que protagonitza el nostre representat Marc Soler. El musical està inspirat en la situació de confinament que van haver de viure milers de famílies, és un homenatge als més petits de la casa i un comiat a la pandèmia.

El musical es situa en el si d’una família que comença a veure “la llum al final del túnel” amb la millora de la situació pandèmica, de la qual Marc Soler interpreta el fill que no s’està quiet. Segons una entrevista a la directora Anna Rosa Cisquella a La Vanguardia, l’obra és per al públic familiar, “per a la canalla fins a deu anys, però també amb moments molt especials per als adults, que s’ho passaran molt bé”.

L’obra serà al Teatre Poliorama fins al 23 de gener, dura una hora i és en català. Pots comprar la teva entrada aquí.

 

Estreno del musical “Bye bye, monstre” con Marc Soler

El 6 de noviembre se estrenó “Bye bye, monstre” en el Teatre Poliorama, el primer musical familiar que produce Dagoll Dagom que protagoniza nuestro representado Marc Soler. El musical está inspirado en la situación de confinamiento que tuvieron que vivir miles de familias, es un homenaje a los más pequeños de la casa y una despedida a la pandemia.

El musical se situa en el si de una familia que empieza a ver “la luz al final del túnel” con la mejora de la situación pandemica, de la qual Marc Soler interpreta al hijo que no se está quieto. Según una entrevista a la directora Anna Rosa Cisquella en La Vanguardia, la obra es para un público familiar, “para los niños y niñas de hasta diez años, pero también con momentos muy especiales para los adultos, que se lo pasarán muy bien”.

La obra estará en el Teatro Poliorama hasta el 23 de enero, dura una hora y es en catalán. Puedes comprar tu entrada aquí.