Teatre de Novembre

teatro-de-noviembre

Teatre de Novembre

Amb aquest butlletí us fem arribar un resum de les obres de teatre on participen els nostres representats i representades durant el mes de Novembre.

Enterrando a Dodot

Se ha estrenado en el teatre TantarantanaEnterrando a Dodot”, una obra protagonizada por nuestra representada Emma Arquillué que habla de una de las grandes preocupaciones actuales: el colapso ecológico.

Según la descripción del espectáculo, la historia se sumerge en la mierda del alma humana contemporánea, nadando entre ideales y conformismos, entre preguntas absurdas y respuestas insuficientes, entre deseos de trascendencia y pérdidas de esperanza.

La obra, dirigida por nuestro representado Pablo Macho, estará en cartelera hasta el 21 de noviembre, dura una hora i es en castellano.

Enterrando a Dodot
L’habitació tancada

L’habitació tancada

El divendres 12 de novembre s’estrena “L’habitació tancada” a la Sala Versus Glòries on actua el nostre representat Marc Pujol. “L’habitació tancada” és un text inèdit escrit i dirigit per la veneçolana Loredana Volpe a partir de tres contes de terror fantàstic de Frank Belknap Long (del cercle de Lovecraft), B.Perowne i William Jacobs.

Segons la descripció de l’espectacle, a l’obra es desencadenen tres històries en un sol espai: una habitació tancada per dins sense finestres on es comet un crim abominable. Com ha pogut fugir l’assassí? Una antiga relíquia té el poder de concedir tres desitjos. Però què passaria si aquests desitjos s’acomplissin i les conseqüències fossin tan devastadores que desitjaries no haver-los demanat mai? I què faries si tinguessis l’oportunitat de tornar enrere i viatjar en el temps, però obrissis les portes a allò que habitava abans de l’existència del mateix temps i l’espai?

L’obra estarà en cartellera fins el 5 de desembre i dura una hora i vint minuts.

Loco amoris

Loco amoris” s’estrena el 24 de novembre al teatre Tanta Rantana. “Loco amoris”, “el lloc de l’amor” en llatí, està protagonitzada per l’Emma Arquillué i en Pablo Macho, que també és l’autor de l’obra.

Aquest espectacle sorgeix d’un impuls creatiu arrel de l’experiència com a parella de l’Emma i el Pablo: una relació a distància. Partint d’aquesta situació concreta cada cop més comuna, aquest projecte obre la reflexió cap a un lloc tan ampli i extens com és l’amor en una de les seves infinites formes.

L’obra estarà disponible fins el 5 de desembre, dura cinquanta-cinc minuts i és en català. Pots comprar la teva entrada aquí.

Loco amoris
Ni con tres vidas que tuviera

Ni con tres vidas que tuviera

El 3 de noviembre se estrenó en el Teatro Bellas Artes de Madrid “Ni con tres vidas que tuviera” protagonizadapor nuestro representado Nacho Hevia. La obra está inspirada en la entrevista que el periodista  Jordi Évole realizó al ex etarra Iñaki Rekarte en su programa “Salvados”.

Según la descripción de la obra, la acción se situa en el momento en que un hombre acaba de cumplir condemna, vuelve a la vida (la que un día sembró de horrror) y se enfrenta a las preguntas de un redactor gráfico que ha tenido que preparar a fondo esta conversación, sin sentimientos ni complicidades.ons la descripció de l’obra,

La obra dura ochenta y cinco minutos y es en castellano.