«COQUE» ALS PREMIS GOYA AMB LA PARTICIPACIÓ DE ROC ABAD

coque-Roc-Abad_Nova-Actors

«COQUE» ALS PREMIS GOYA AMB LA PARTICIPACIÓ DE ROC ABAD

“Coque” candidat als Goya, amb la participació de Roc Abad

 El curtmetratge “Coque”, on ha participat el nostre representat Roc Abad, ha estat pre-seleccionatat als Premis Goya 2022 a la categoria millor curtmetratge de ficció. El film, dirigit i produït per Juanma Falcón i Miguel Ángel Faura, competeix amb 14 curtmetratges més pel premi.

 La 36a edició dels Premis Goya es celebrarà el 12 de febrer a València al Palau de les Arts. En el moment que es va anunciar la celebració dels Goya, el president de l’Acadèmia de Cine, Mariano Barroso, va afirmar que després d’un any de pandèmia la cerimònia serà “un espai per retrobar-nos, tant amb l’espectador com amb tots els que formen part de la família del cinema Espanyol”.

 

“Coque” candidato a los Goya, con la participación de Roc Abad

 El cortometraje “Coque”, donde ha participado nuestro representado Roc Abad, ha estado pre-seleccionado en los Premios Goya 2022 a la categoría de mejor cortometraje de ficción. El film, dirigido y producido por Juanma Falcón y Miguel Ángel Faura, compite con 14 cortometrajes más por el premio.

 La 36a edición de los Premios Goya se celebrará el 12 de febrero en Valencia en el Palau de les Arts. En el momento que se anunció la celebración de los Goya, el Presidente de la Academia de Cine, Mariano Barroso, afirmó que después de un año de pandemia la ceremonia seria “un espacio para reencontrarnos, tanto con el espectador como con todos los que forman parte de la familia del cine español”.